Om os

Plugs

Byggekompagniet profil

Byggekompagniet er et byggefirma, der hjælper kunder i hele Danmark med at udføre komplette, relevante og prisvenlige løsninger på alle former for håndværkeropgaver. 

Vi har – som et resultat af mere end 25 års erfaring i byggebranchen –  egne ansatte og samarbejdsaftaler med adskillige professionelle og kompetente fagmænd i håndværkerbranchen, og kan heraf garantere, at vi altid kan finde den mest hensigtsmæssige løsning – både hvad angår håndværksydelsens kvalitet og prisleje. Det betyder, at du som kunde hos os altid får den hjælp, der er mest passende til lige netop dine behov. 

Vi har altid fokus på, at vores kunders tid er dyrebar. Derfor overholder vi altid gensidigt aftalte mødetidspunkter og leveringstidspunkter, så du som kunde altid kan føle dig tryg ved, at der ikke går noget tid til spilde.

Nybyg, totalrenovering og andet håndværk

Vi har specialiseret os i, at levere totalløsninger indenfor nybyg, totalrenoveringer og alt andet håndværk. Om der er brug for nyt køkken, bad, tilbyg eller blot nogle små forbedringer, kan Byggekompagniet.dk hjælpe med at stille professionelle fagmænd til rådighed.
Nedenunder kan man se nogle billeder, som eksempler på det vi kan udføre.
Alle billeder på vores hjemmeside er vores egne.